Recente projecten

/

Weefselkweek kamer

Onlangs hebben wij voor één van onze opdrachtgevers een weefselkweek kamer ontworpen en gerealiseerd. Hiernaast en -onder vindt u een afbeelding en de technische specificaties.

De kamer is opgebouwd uit prefab panelen, dik 100 mm.
Isolatiekern: 100 mm gëexpandeerd polystyreen hardschuim.
Bekleding: Een sendzimir verzinkte staalplaat van 0,55mm dik, afgewerkt met een polyester laklaag van ca. 20mμ. Kleur wit (ral 9003).
Verlijming: Doormiddel van een twee-componenten opschuimende polyurethaanlijm.
Inwendige hoeken: Afgewerkt met blank aluminium hoekprofiel 35x35x2mm.

Stellingen: De stellingen bestaan uit staanders, vervaardigd uit vierkante buis 25 x 25mm, per schap is er een rooster aangebracht waaronder de Led verlichting wordt gemonteerd.
Alle delen zijn elektrolytisch verzinkt en voorzien van een poedercoating kleur wit, Ral 9003. Per staander is voorzien in 2 RVS stelvoeten.
Voor de bevestiging van de Led verlichting zijn geanodiseerde aluminium U-profielen toegepast. De U-profielen zijn aangebracht zonder te boren, zonder de lak te beschadigen.

Klimaatinstallatie: Direct expansie koelsysteem (CFK en HCFK vrij). Voor de verwarming wordt gebruik gemaakt van een elektrische verwarmingselement. Temperatuurbereik is hierdoor vrij instelbaar tussen de 4 en de 30graden. Koelaggregaat is samengebouwd uit een frame met daarop geplaatst een hermetisch gesloten compressor, expansieventiel, watergekoelde condensor, filter/droger, kijkglas, HD/LD pressostaat en een waterregelventiel. Het geheel is afgewerkt in een witte omkasting samengesteld uit trespa panelen.

Luchtverdeling: Aan de koeler zijn langs het plafond 2 airsocks gemonteerd, hierdoor zullen er geen luchtwervelingen optreden. De airsocks zijn vervaardigd uit polyesterdoek, kleur wit.

  • Date25 september 2014