Recente projecten

/

Plantengroeikamer

Onlangs hebben wij voor één van onze opdrachtgevers een 2 tal plantengroeikamers voorzien van nieuwe stellingen en een nieuw luchtverdeelsysteem. Hiernaast en -onder vindt u een afbeelding en de technische specificaties.

Achterwand: Deze is opgebouwd uit prefab panelen, dik 20 mm.
Isolatiekern: 20 mm gëexpandeerd polystyreen hardschuim.
Bekleding: Een sendzimir verzinkte staalplaat van 0,55mm dik, afgewerkt met een polyester laklaag van ca. 20mμ. Kleur wit (ral 9003).
Verlijming: Doormiddel van een twee-componenten opschuimende polyurethaanlijm.
Inwendige hoeken: Afgewerkt met blank aluminium hoekprofiel 35x35x2mm.

Stellingen: Stellingen langs de wanden en in het midden van de ruimte. De stellingen bestaan uit staanders, vervaardigd uit vierkante buis 25 x 25mm, per schap is er een rooster met daarboven een dicht legbord aangebracht. (i.v.m. de luchtverdeelmatrassen).
Alle delen zijn elektrolytisch verzinkt en voorzien van een poedercoating kleur wit, Ral 9003. Per staander is voorzien in 2 RVS stelvoeten.
Voor de bevestiging van de Led verlichting zijn geanodiseerde aluminium U-profielen toegepast. De U-profielen zijn aangebracht zonder te boren, zonder de lak te beschadigen.

Luchtverdeling: Bij iedere laag word er zoals reeds genoemd een rooster en een dicht legbord boven elkaar geplaatst met daar tussen een stoffen airsock vervaardigd van polyesterdoek, kleur wit. Doordat de airsock is opgesloten tussen 2 roosters krijgt dit de vorm van een uitblaasmatras. Vanaf de bovengenoemde achterwand wordt via sparingen de lucht via de matrassen uitgeblazen.

  • Date20 juni 2013