Recente projecten

/

Droog / bewaarkast

Onlangs hebben wij voor één van onze opdrachtgevers een kast ontwikkeld voor het geconditioneerd opslaan en bewaren van kostbare zaden. Hieronder vindt u afbeeldingen en de technische specificaties.

Afmeting/uitvoering: 695 x 868 x 2007 mm uitwendig.
Volledig RVS 18/10 afgewerkt m.u.v. de onder en achterzijde. Isolatiedikte 60mm. Inwendig ABS Grijs. Onder de kast zijn 4 wielen gemonteerd, de voorste beremd en zwenkbaar.

Uitvoering binnenzijde: 1 compartiment bestaande uit 3 droogbakken. De bakken zijn vervaardigd uit Ocoume multiplex, afgewerkt met een slijtvaste lak. De bodem is van Rvs-gaas.

Klimaatinstallatie: De kast is voorzien van een direct expansie koelsysteem (CFK en HCFK vrij).

Drooginstallatie: Er is een absorptie droger onder in de kast gemonteerd. De droger zuigt de te drogen lucht aan, die vervolgens gedroogd in de kast achter een lucht-technische wand wordt uitgeblazen.
De ventilator van de koeler mengt deze luchtstroom met de circulerende lucht in de kast. De regeneratieluchtstroom wordt van buiten de kast betrokken.

Regelinstallatie: Op het front van de kast zitten twee elektronische regelpanelen, waarop de waarden voor de relatieve vochtigheid en de temperatuur kunnen worden ingesteld en afgelezen.

 

  • Date26 mei 2014